DENNÍ MENU 2.– 6. SRPNA

POLÉVKA a HLAVNÍ JÍDLO 119,-
POLÉVKA Z MENU SAMOSTATNĚ 35,- JÍDLO BEZ POLÉVKY 100,-

PONDĚLÍ

ZELENINOVÁ POLÉVKA S MÁSLOVOU ZÁPRAŽKOU 0,2 L

KUŘECÍ BASKETKY V SÝROVÉM TĚSTÍČKU S BRAMBOROVOU KAŠÍ A OKURKOU  100 G

MORAVSKÝ VRABEC S BRAMBOROVÝM KNEDLÍKEM A ŠPENÁTEM 100 G

ÚTERÝ

DRŮBEŽÍ POLÉVKA S MASEM A ZELENINOU 0,2 L

GRILOVANÝ KUŘECÍ STEAK SE SÁZENÝM VEJCEM,TATARSKOU OMÁČKOU A HRANOLKAMI 100 G

MLETÝ ŘÍZEK SE SÝREM S BRAMBOROVOU KAŠÍ A OKURKOU 100 G

STŘEDA

DRŮBEŽÍ KALDOUN 0,2 L

RIZOTO S KUŘECÍM MASEM,ZELENINOU, STROUHANÝM SÝREM A OKURKOU 100 G

KNEDLÍKY PLNĚNÉ UZENÝM,KYSANÉ ZELÍ A SMAŽENÁ CIBULKA 100 G

ČTVRTEK

HOUBOVÝ KRÉM SE  SMETANOU 0,2 L

SMAŽENÝ KVĚTÁK S VAŘENÝM BRAMBOREM A TATARSKOU OMÁČKOU 100 G

KATŮV ŠLEH, BRAMBOROVÉ HRANOLKY 100 G

PÁTEK

KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA S KRUTONY  0,2 L

PLNĚNÝ PAPRIKOVÝ LUSK S RAJSKOU OMÁČKOU A DUŠENOU RÝŽÍ 100 G

HOVĚZÍ ZNOJEMSKÁ PEČENĚ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK 100 G

MENU SOBOTA + NEDĚLE (31. 7. a 1. 8.)

SALÁTY
MIX ČERSTVÝCH RAJČAT, OKUREK, LISTOVÉHO SALÁTU A PAPRIK SE SOLENÝM TVAROHEM  100 G 95,-
SELSKÝ SALÁT – MIX LISTOVÝCH SALÁTŮ S HOŘČIČNOU ZÁLIVKOU, ZTRACENÝM VEJCEM, SLANINOU A KRUTONY 150 G 185,-         

POLÉVKA
SILNÝ VÝVAR Z PEČENÝCH HOVĚZÍCH KOSTÍ S JÁTROVOU RÝŽÍ A  ZELENINOU 0,2 L  65,-                         

HLAVNÍ JÍDLA
PIKANTNÍ MASOVÁ SMĚS S BRAMBOROVÝMI HRANOLKAMI 150 G 189,-
TRHANÉ VEPŘOVÉ S BRAMBOROVOU KAŠÍ A SMAŽENOU CIBULKOU 120 G 195,-              
HOVĚZÍ FALEŠNÁ SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ S HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM, DIVOKÝMI BRUSINKAMI A CITRONEM 120 G 238,-  
NA SÁDLE SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK S MÁSLOVOU BRAMBOROVOU KAŠÍ  A OKURKOU 200 G 198,-

DEZERT
DOMÁCÍ REBARBOROVÝ KOLÁČ S MÁSLOVOU DROBENKOU 100 G 59,-

ROZVOZ PO BECHYNI ZDARMA
OBJEDNÁVKY ROZVOZU PŘIJÍMÁME 8-11 HODIN PŘEDCHOZÍHO DNE NA TELEFONNÍM ČÍSLE 704 504 342 ČI EMAILU info@restauracespajz.cz
JÍDLO Z HYGIENICKÝCH DŮVODŮ ROZVÁŽÍME POUZE V ZÁLOHOVANÝCH REKRABIČKÁCH / ZÁLOHA 80,- / NEBO VE VAŠICH VLASTNÍCH PEVNÝCH
NÁDOBÁCH.