DENNÍ MENU 20. 9. – 24. 9.

POLÉVKA a HLAVNÍ JÍDLO 129,-
POLÉVKA Z MENU SAMOSTATNĚ 35,- JÍDLO BEZ POLÉVKY 110,-

PONDĚLÍ

TRADIČNÍ CIBULAČKA S KRUTONY A SÝREM  0,2 L

KAPLICKÁ CMUNDA S UZENÝM A KYSANÝM ZELÍM  100 G

DUŠENÁ JÁTRA NA CIBULCE S RÝŽÍ 100 G

ÚTERÝ

PROTIVÍNSKÝ UZENÝ OUKROP S BRAMBOREM  0,2 L

SMAŽENÝ SÝR S PETRŽELOVÝM BRAMBOREM A TATARSKOU OMÁČKOU  100 G

KUŘE NA PAPRICE S TĚSTOVINOU 100 G

STŘEDA

KRÉMOVÁ BRAMBORAČKA  0,2 L

UZENÝ HOVĚZÍ JAZYK S KŘENOVOU OMÁČKOU, HOUSKOVÝ KNEDLÍK  100 G

GRILOVANÝ VEPŘOVÝ PLÁTEK S  TATARSKOU OMÁČKOU A BRAMBOROVÝMI HRANOLKAMI 100 G

ČTVRTEK

MASOVÝ VÝVAR S DOMÁCÍMI NUDLEMI   0,2 L

PEČENÝ VEPŘOVÝ BOK, BRAMBOROVÝ, KNEDLÍK, KYSANÉ ZELÍ  100 G

OPEČENÁ SEKANÁ S BRAMBOROVOU KAŠÍ 100 G

PÁTEK

FRANKFURTSKÁ S PÁRKEM A BRAMBOREM 0,2 L

SMAŽENÝ KARBANÁTEK S DOMÁCÍM BRAMBOROVÝM SALÁTEM 100 G

HOVĚZÍ PEČENĚ S RAJSKOU OMÁČKOU A HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM  100 G