ZVĚŘINA VE ŠPAJZU


PŘEDKRMY

100 g ZVĚŘINOVÁ KLOBÁSKA S KYSELOU OKURKOU A CHLEBEM 108,-
Wildwurst mit Sauergurke und Brot

Wild sausage with pickles and bread

60 g KACHNÍ PAŠTIKA S UZENÝMI POVIDLY A PEČENOU REBARBOROU 127,-
Entenpastete mit Pflaumenmus und Rhabarber

Duck liver paste with plum jam and rhubarb

POLÉVKA

3 dl TRADIČNÍ BRAMBORAČKA S VÝBĚREM LESNÍCH HUB 75,-
Traditionelle Kartoffelsuppe mit Waldpilzen
Traditional potato soup with wild mushrooms



ZVĚŘINA

120 g ZVĚŘINOVÝ GULÁŠ SE ŠPECLEMI A SMAŽENOU CIBULKOU 197,-
Wildgulasch, Spätzle und Röstzwiebel
Venison goulash, spaetzle and roasted onions

120 g KANČÍ VÝPEČKY S BRAMBOROVOU LEPENICÍ 198,-
Gebratenes Wildschweinfleisch mitKartoffel-Sauerkrautbrei
Roasted wild boar with mashed potatoes and sauerkraut

120 g KANČÍ KÝTA PEČENÁ NA ČESNEKU, ČERVENÉ ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK 227,-
Gebratene Wildschweinkeule mit Knoblauch, Rotkraut und Kartoffelknödel
Roasted leg of wild boar with garlic, red cabbage and potato dumplings

150 g DANČÍ KÝTA SE ŠÍPKOVOU OMÁČKOU A ŽEMLOVÝM KNEDLÍKEM 239,-
Damhirschkeule mit Hagebuttensauce und Spätzle
Fallow deer leg with rosehip sauce and speckles

150 g ŽLOUTKOVÉ RAVIOLY PLNĚNÉ ZVĚŘINOVOU FÁŠÍ, HOUBAMI RESTOVANÝMI NA MÁSLE SE SMETANOU 228,-
Eigelb-Ravioli gefüllt mit Wildfleisch und Pilz-Sahne-Sauβe
Egg yolk ravioli filled with venison and mushroom cream sauce

120 g SRNČÍ KÝTA NA SMETANĚ S KARLOVARSKÝM KNEDLÍKEM A BRUSINKAMI 298,-
Rehkeule mit Sahne-Sauβe, Knödeln und Preiselbeeren
Leg of venison with cream sauce, dumplings and lingonberries

120 g SRNČÍ KÝTA NA VÍNĚ, BRAMBOROVÁ KAŠE S RESTOVANOU SLANINOU 297,-
Rehkeule mit Wein, Kartoffelbrei mit Speck
Leg of venison with wine, mashed potatoes with bacon

200 g ZVOLNA PEČENÝ STEAK Z DANČÍHO HŘBETU, HŘÍBKOVÁ OMÁČKA A OPEČENÉ BRAMBOROVÉ NOKY 398,-
Langsam gebratener Damhirschrücken, Pilz-Sauβe und Kartoffelnocken
Slow roasted saddle of fallow deer, mushroom sauce and potato dumplings

zvěřina


Z NAŠÍ STÁLÉ NABÍDKY

0,2 l SILNÝ VÝVAR Z PEČENÝCH HOVĚZÍCH KOSTÍ S JÁTROVÝM KNEDLÍČKEM A ZELENINOU 75,-
Rindfleischbrühe mit Leberknödel und Gemüse
Beef broth with liver dumplIng

150 G VARIACE LISTOVÝCH SALÁTŮ S GRATINOVANÝM KOZÍM SÝREM, MARINOVANOU ČERVENOU ŘEPOU, KARAMELIZOVANÝMI VLAŠSKÝMI OŘECHY A MEDOVÝM BALSAMICEM 228,-
Blattsalate mit gratiniertem Ziegenkäse, Rote Beete, Walnüsse und Honig – Balsamic
Goat cheese salad, beetroot, walnuts and honey balsamic

150 G PEČENÉ FILÁTKO ČERSTVÉ RYBY Z PANSKÝCH RYBNÍKŮ S MÁSLOVOU BRAMBOROVOU KAŠÍ A PEČENÝM CITRONEM 298,-
Gebratenes Fishfilet mit Butterkartoffelbrei und Zitrone
Fresh fish fillet with mashed potatoes and baked lemon

200 G NA SÁDLE SMAŽENÝ VEPŘOVÝ NEBO KUŘECÍ ŘÍZEK S DOMÁCÍM BRAMBOROVÝM SALÁTEM ČI BRAMBOROVOU KAŠÍ A OKURKOU 198,-
Schweine- oder Hühnerschnitzel mit Kartoffelsalat oder Kartoffelbrei
Pork or chicken schnitzel with potato salad or mashed potatoes


DEZERTY

100 g ČERSTVĚ SMAŽENÝ VDOLEK S RUMOVÝMI POVIDLY A TVAROHEM 89,-
Frisch gebratenes Dalken mit Rum-Pflaumenmus und Quark
Freshly roasted donut with rum plum jam and quark

100 g HORKÉ MALINY OVONĚNÉ SKOŘICÍ, VANILKOVÁ ZMRZLINA A ŠLEHAČKA 98,-
Heisse Himbeeren, Vanilleeis und Sahne
Hot raspberries, vanilla ice, whipped cream


100 g PALAČINKA S BORŮVKAMI, VANILKOVÝM KRÉMEM A ŠLEHANOU SMETANOU 149,-
Palatchinke mit Heidelbeeren, Vanillencreme und schagsahne
Pancake with blueberries, vanilla cream and whipped cream