Předkrmy
60 g kompot z marinované červené řepy s ricottou, medem a vinným octem
99,-
50 g husí pěna se sušenými brusinkami a jablečným rozvarem
127,-
Polévky
0,2 l silný vývar z pečených hovězích kostí s játrovým knedlíčkem a zeleninou
65,-
0,2 l jihočeská kulajda se zastřeným vejcem, houbami a čerstvě sekaným koprem
65,-
Saláty
150 g vlažný kuskusový salát s pečenou zeleninou a drcenými rajčaty
169,-
s kuřecími nudličkami +20,-
150 g variace listových salátů s gratinovaným kozím sýrem, marinovanou červenou řepou, karamelizovanými vlašskými ořechy a medovým balsamicem
198,-
Česká kuchyně
200 g na sádle smažený vepřový nebo kuřecí řízek s domácím bramborovým salátem či bramborovou kaší a okurkou
198,-
120 g hovězí falešná svíčková na smetaně s karlovarským knedlíkem, divokými brusinkami a citronem
238,-
300 g konfitované husí stehno, červené a bílé zelí, dva druhy knedlíků
235,-
Hlavní jídla
150 g pečený kuřecí supreme se šmalcem a grilovanou zeleninou
198,-
120 g trhané vepřové s bramborovou kaší a smaženou cibulkou
195,-
150 g pečené filátko čerstvé ryby z panských rybníků s máslovou bramborovou kaší a pečeným citronem
279,-
200 g grilovaný hovězí pupek se smetanovými houbami a bramborem pečeným ve slupce
298,-
150 g tradiční tatarák - podáváme zamíchaný s grilovanými či smaženými topinkami
248,-
Pro naše nejmenší
100 g kuřecí řízek s bramborovou kaší
145,-
60 g hovězí falešná svíčková na smetaně s karlovarským knedlíkem
145,-
Dezerty a zmrzlina
100 g palačinka s borůvkami, vanilkovým krémem a šlehanou smetanou
115,-
100 g rozvar z pečených švestek s perníkovou zmrzlinou
98,-
100 g švestkové knedlíčky s mákem, cukrem a máslem
129,-
30 g výběr sorbetů dle denní nabídky - kopeček
40,-